Seyo TDA

A Seyo transzdermális technológia az egyik legújabb kozmetikai eljárás, melyet a német MedDrop Technology és a svájci Arivine Pharma fejlesztett ki. A Seyo TDA rendszere egyedülálló a világon. Titka a fájdalommentes öregedés gátló ​​rendszer, aminek során az eszköz úgy juttatja a hatóanyagot a bőr mélyére, hogy közben hozzá sem ér. Nem csak csodálatos eredményeket tapasztalhatsz meg vele, de egy rugalmasan alkalmazható, fájdalom- és kockázatmentes anti-aging megoldást ismerhetsz meg. TDA jelentése transzdermális alkalmazás. Ez a világ első nem-invazív, szelíd bőrfiatalító bőrgyógyászati-esztétikai kezelés-rendszere. A TDA harcol az öregedés és a szabadgyökök ellen, és helyreállítja a bőrt. A levegő a hangsebességgyorsaságával, pulzálva juttatja a hatóanyagot a szövetek mélyére egy speciális vivőanyag, a szabadalmaztatott LP3 Komplex segítségével. A SEYO teljes mértékben megújítja a bőrt. A kezelés által a bőr belülről regenerálja önmagát, és visszanyeri természetes feszességét. A rendszeres használattal a hatóanyagok a bőr legmélyebb rétegeibe kerülnek, ami elősegíti a sejtosztódást. Láthatóvá válik a bőr természetes feszessége, csökken a gravitációs ráncok mélysége, és a bőr frissebbé, fiatalabbá válik.

HOGYAN ZAJLIK EGY SEYO TDA KEZELÉS?

1. Arctisztítás

A kezelés a SEYO PREPARE bőrhámlasztó arctisztítás után kezdődik. Ez a folyamat gyengéden és hatékonyan távolítja el az elhalt bőrsejteket. A SEYO PREPARE kellőképpen előkészíti a bőrt a TDA mélykezelésére.

2. Hatóanyag-bejuttatás

A kezelés a SEYO PREPARE bőrhámlasztó arctisztítás után kezdődik. Ez a folyamat gyengéden és hatékonyan távolítja el az elhalt bőrsejteket. A SEYO PREPARE kellőképpen előkészíti a bőrt a TDA mélykezelésére.

3. Arcpakolás

A SEYO COVER arcpakolás egy pihentető művelet a kezelés lezárására, amely további kollagénképződést eredményez. Felfrissíti a bőrt, és hidratált érzetet.

Milyen mélyre hatolnak be a bőrbe a SEYO termékek?

Az emberi bőrön foszforsavas hatóanyagokkal végzett vizsgálat azt mutatja, hogy míg a vezető hyaluronsav készítmények nem képesek behatolni, még a felhám legfelső rétegébe sem (balra), a SEYO TDA segítségével bejuttatott hyaluronsav áthatol a felhámon, és eléri a mélyen levő irhát, ahol hosszan tartóan jelen marad.

 

 

Az ultrahang keresztmetszet mutatja a felhám vastagságát (a sorok között). A SEYO vivőanyagok megnyitják a felhámot első érintkezésre és lehetővé teszik még a nagy molekulák szállítását is a bőr mély rétegeibe. 

A szalag sztrippelő teszt az emberi bőrön feltárta, hogy a hyaluronsav behatol a legmélyebb bőrrétegbe, és átmegy a stratum corneumon.

KINEK AJÁNLOM?

A SEYO TDA kezelést Neked ajánlom,
– ha sokféle kezelést kipróbáltál már, de a várt eredmény elmaradt,
– ha nem szereted a tűszúrásokat,
– ha félsz a szúrások nyomaitól vagy az utólagos mellékhatásoktól,
– ha garantáltan torzulásmentes eredményre vágysz,
– ha bőröd érzékeny, és ezért eddig nem mertél kipróbálni kockázatos anti-aging kezeléseket,
– ha a mindennapi stressz meglátszik az arcbőrödön, és szeretnéd ezt a folyamatot visszafordítani,
– ha igényes vagy magadra és az arcbőrödre, és egy minőségi, megbízható anti-aging megoldást keresel.
– ha olyan „énidőre” vágysz, ami a bőrödön is látszik és a lelked is érzi a kényeztetést
– ha hosszútávú és látványos bőrminőség javítást szeretnél,
– ha a gyulladt, problémás bőrödre valami megoldást keresel
– ha a kozmetikai vagy egyéb beavatkozásokat szeretnéd kiegészíteni valami újdonsággal, plusszal.

Várlak szeretettel!
A különleges kezelés során felhasznált szérumok orvosi tisztaságát a svájci Arivine Vállalat garantálja.
A Prémium Seyo TDA kezeléscsomagok kiválasztását mindig a bőrtípus pontos meghatározása és a bőr állapotának felmérése előzi meg.